Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ AEGEON HOTELS GROUP

Γαστρονομικές εμπειρίες

ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Πικάντικες ανατολίτικες γεύσεις, ανακατωμένες μυρωδιές και αρώματα σε μαγνητίζουν και σε παρασύρουν στον γευστικό κόσμο της γαστρονομίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Και το ταξίδι ξεκινά..

Θέλεις η μέρα σου να ξεκινάει δυνατά; Βάλε το πρωινό στις διακοπές σου.

Ένα αληθινό πανηγύρι αισθήσεων, γεύσεων και αρωμάτων, ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από τη φρεσκάδα, τα μοναδικά συστατικά και τα τοπικά μυστικά. Καλωσορίσατε σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που διεγείρει αισθήσεις και φαντασία. Εμπνευσμένη από τη Θεσσαλονίκη και την κουλτούρα της κουζίνας της.

Στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, από τις 07:30 έως τις 10:30 το πρωί, διαλέγοντας ανάμεσα σε πολλές επιλογές από ένα πλούσιο μπουφέ και πάντα με τη φιλική όσο και επαγγελματική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας.

Γαστρονομικές εμπειρίες στην πόλη

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως η υπέροχη πόλη της Θεσσαλονίκης φημίζεται, πέραν των μνημείων της, και για την ιδιαίτερη γαστρονομική της ταυτότητα, τις εξαιρετικές γαστρονομικές της απολαύσεις που προσφέρει σε όσους αναζητούν στα ταβερνάκια, τα ουζερί και τα πολυτελή εστιατόριά της πιάτα ξεχωριστά.

Χάρη στη συνύπαρξη των παραδοσιακών μακεδονίτικων φαγητών και των διαιτητικών συνηθειών των προσφύγων, της ευρωπαϊκής μαγειρικής και της ανατολίτικης κουζίνας, η θεσσαλονικιώτικη κουζίνα με τα ξεχωριστά αρώματα και τις υπέροχες γεύσεις κατέχει όντως τα πρωτεία.

Επισκεφθείτε, με την πρώτη ευκαιρία τη Θεσσαλονίκη και απολαύστε υπέροχες γεύσεις…

Θεσσαλονικιώτικη κουζίνα

Μόλυβος

Ίωνος Δραγούμη 31 & Καποδιστρίου 1 (1ος όροφος), Θεσσαλονίκη. Όταν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να ψάξεις μέσα στην πόλη και να βρεις καταπληκτικά μαγαζιά για ποτό ή φαγητό. Ένα απ’ αυτά είναι κι ο Μόλυβος, ένα απ’ τα καλύτερα εστιατόρια που διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη.

7 Θάλασσες

Καλαποθάκη 10 Κέντρο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη Εστιατόριο 7 θάλασσες Γεύση στον αφρό! Η φιλοσοφία του εστιατορίου «7 Θάλασσες» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τιμά τη μαγειρική σοφία της Μεσογείου, επικεντρώνεται στο περιεχόμενο του πιάτου και οδηγεί τους απαιτητικούς θαμώνες στον αφρό της απόλαυσης.

Ίμβρος

Αργοναυτών 47, Καλαμαριά Ιδανικό για ψάρι και τσίπουρο Κυριακή μεσημέρι. Αν είναι γεμάτο που είναι πολύ πιθανό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα λιγότερο γνωστό αλλά εξίσου καλό μεζεδοπωλείο απέναντι (Αργοναυτών & Αλεξάνδρου Ακριτίδου)…