Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ AEGEON HOTELS GROUP

Αγαπάμε τη φύση, γιατί μας δίνει ενέργεια και μας αναζωογονεί.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Αγαπάμε τη φύση, γιατί μας δίνει ενέργεια και μας αναζωογονεί. Λατρεύουμε τις ομορφιές της που μας ταξιδεύουν και νοιαζόμαστε πάντα για αυτήν. Ουρανός, βουνά, φαράγγια, παραδεισένιες κοιλάδες.

Η φύση είναι για τους ανθρώπους το καταφύγιο. Ταξιδεύουν μέσα από τις ομορφιές της, αθλούνται με τις διάφορες δραστηριότητες, αναπροσδιορίζονται και θέτουν νέους στόχους, μετράνε τα όριά τους.

Ατελείωτα παιχνίδια, μοναδική ομορφιά, παραδεισένια τοπία. «Πετούν, διασχίζουν, γαντζώνονται, περπατούν, ξεφεύγουν..» Ζήστε μοναδικές εμπειρίες διασχίζοντας μαγευτικά, κατάφυτα φαράγγια, ή βουτήξτε στο νερό και κάνετε canyoning στο φαράγγι Ορλιά στον Όλυμπο.

Για όσους λατρεύουν την ιππασία υπάρχει ράντζο στο Λευκοχώρι κοντά στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙΩΝ

Ανακαλύψτε τα φαράγγια

ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ

Ο Ενιπέας είναι ποταμός της Πιερίας. Το φαράγγι του με την μοναδική ομορφιά, προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Θα σας πάρει μιάμιση ώρα να φτάσετε ως εδώ με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΡΛΙΑ , ΟΛΥΜΠΟΣ

Είναι ένα μαγευτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των σχηματισμών του φαραγγιού θα σας συναρπάσει. Η απόσταση του από τη Θεσσαλονίκη είναι δυόμισι ώρες περίπου με αυτοκίνητο.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΡΛΙΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ

Ατελείωτα παιχνίδια με τις φυσικές «τσουλήθρες», βουτιές στο νερό καθώς και οι συνεχόμενες καταβάσεις ραπέλ είναι τα κύρια στοιχεία που θα συναντήσετε κάνοντας canyoning στο φαράγγι του Ορλιά. Απίστευτα όμορφος τόπος…

ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μόλις μισή ώρα από την Θεσσαλονίκη, στο Λευκοχώρι θα συναντήσετε κέντρο εναλλακτικού τουρισμού και πιο συγκεκριμένα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιππασία στο υπέροχο ράντζο που διαθέτει.