Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ AEGEON HOTELS GROUP

Πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και αυθεντική AEGEON HOTELS GROUP φιλοξενία

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ AEGEON HOTELS GROUP ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και αυθεντική AEGEON HOTELS GROUP φιλοξενία συνθέτουν μία διαμονή στα μέτρα σας. Ζήστε όμορφες στιγμές στα ξενοδοχεία μας και επισκεφθείτε μας ξανά.

Θερμό καλωσόρισμα, διακριτική εξυπηρέτηση και υψηλή κουζίνα είναι πλέον αναπόσπαστα χαρακτηριστικά της AEGEON HOTELS GROUP. Φροντίζουμε ώστε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία πριν την άφιξή σας, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, να καλύπτεται απόλυτα.

Οι φιλοξενούμενοι στα ξενοδοχεία της AEGEON HOTELS GROUP αισθάνονται μοναδικοί! Όποιος κι αν είναι ο λόγος διαμονής σας στη Θεσσαλονίκη, αναψυχή ή επαγγελματική υποχρέωση, θα διαπιστώσετε ότι στον κόσμο του AEGEON HOTELS GROUP γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Μία ειδική ομάδα θα φροντίσει για τη διαμονή σας, είτε αυτό είναι σε συνεργασία με τον σεφ σχεδιάζοντας ένα από τα κορυφαία πρωινά με το μενού της αρεσκείας σας και υλικά προσεγμένα και ποιοτικά, ενώ θα ανακαλύψετε τα υπέροχα ποτά που σερβίρονται στο μπαρ των ξενοδοχείων.

Άλλωστε, η προσωπική εξυπηρέτηση ξεκινά από το check in, όπου σας υποδεχόμαστε σαν παλιούς φίλους και σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

WELLNESS PARADISE CLUB SPA

Απολαύστε μοναδικές στιγμές ξεκούρασης

Απολαύστε μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στον υπερσύγχρονο χώρο του Wellness Paradise Club Spa στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel. Μπορείτε να απαλλαγείτε από την καθημερινή ένταση και το stress σ’ ένα παράδεισο ηρεμίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις λίγα βήματα από την πλατεία Αριστοτέλους.

Το Wellness Paradise Club Spaν συνδυάζει τέλεια το πλήρες αθλητικό κέντρο με την καλαισθησία και το διακριτικό περιβάλλον.

Νιώστε το άγγιγμα του AEGEON HOTELS GROUP, εκεί που η Ελλάδα είναι ομορφότερη. Εκεί, όλα περιστρέφονται γύρω από τη διάθεση για ζωή.

Μια φορά είναι αρκετή για να σας κατακτήσει. Ανακαλύψτε τη!